Laaja huolto

130€

Sisältää mm.

Prosessorin jäähdytystahnojen vaihdon, Bios päivityksen, pölyjen poiston, tehdasasetusten palauttamisen, windows päivitysten asentamisen ja tärkeiden ohjelmien asentamisen

Perus huolto

60€

Sisältää mm.

Tietoturvan tarkastuksen, windowsin päivitysten tarkastuksen, kiintolevyn eheytyksen, turhien sovellusten poisto, salasanan nollaus, evästeiden ja historian tyhjennys

Etähuolto

0,99€/min yksityiset

1,99€/min yritykset

Etähuolto on nopea, helppo ja turvallinen vaihtoehto pieniin tietokone ongelmiin. Etähuollon avulla asentajamme ratkovat suojatussa yhteydessä tietokoneen ongelmat etänä nopeasti ja turvallisesti. Voit itse seurata huoltoa tai poistua koneen ääreltä ja antaa asentajamme tehdä työ.
Lataa etähuolto-ohjelma

Varmuuskopiointi ja tietojen palautus

80€

Oletko vaihtamassa laitteen uudempaan vai hajosiko vanha kesken käytön? Ei huolta. Me tarjoamme tiedostojen palautuksen, siirtämisen laitteelta toiselle ja tiedostojen varmuuskopioinnin.

Tietokoneen käyttöönotto

80€

Uutta tietokonetta ei ole asetettu käyttövalmiiksi. Ensimmäisen käynnistyksen jälkeen pitää määritellä haluamasi kieli, luoda käyttäjä ja määritellä asetukset. Tämä voi olla joillekin vaikea tai epämukava prosessi. Kerro meille millaiset asetukset itse haluaisit ja teemme sen puolestasi.

Puhelimet

40€

Sisältää mm.

Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta uuteen, WhatsApp:n asennuksen

Office

70€/vuosi

Office paketin asennus, sähköpostin asennus, pilvitilin luonti

Tietokoneen kasaus

80€

Pöytäkoneen kasaaminen haluamistasi komponenteista, voimme myös tilata osat puolestasi tarpeen mukaan. Pyydettäessä asennamme myös käyttöjärjestelmän (asiakas luovuttaa käyttöjärjestelmän asennusmedian)

Internetin asennus ja käyttöönotto

50€

Päätelaitteen asennus ja konfigurointi

Tietokoneen käytön alkeiskurssi ja jatkoryhmä

Alkeiskurssi 300€

Jatkorymä 400€

Alkeiskurssi
Tietokoneen käyttö, turvallisuus internetissä, sähköisten palveluiden käyttö, sähköpostin käyttö
Jatkoryhmä
Tietokoneen kunnossapito, multimedian käsittely, ongelmatilanteiden ratkaisut, tietokoneen päivittäminen